Utleie av dresin blir nå ivaretatt Flekkefjordbanen AS, et driftsselskap der Flekkefjordbanens Venner er sterkt representert.

Bestilling av dresiner og andre spørsmål gjøres ved å kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Håper dere får en fin sommer.

Dresinsesongen 2017

Hovedsesong: 17. juni – 1.september: to avganger hver dag fra kl.12.00 og kl.16.00

Skuldersesong: 1.mai – 17.juni og 1.september – 1.november: en avgang hver dag fra kl.12.00

Utenfor sesong: Gruppebestillinger – Bør helst være til minimum 5 dresiner

 

Leie per dresin sykkel er 500 kr utenfor sesong.

600 kr i hovedsesong.

 

For bestilling eller andre henvendelser send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Da er dresinsesongen over for i år.

Det har vært en flott sesong og omlag 6500 personer har fått oppleve en sykkeltur på skinner på vår vakre bane.

Neste år blir det utleie i en ny form.

Velkomne skal dere være.

 

Hovedsesongen er over.

Fortsatt er det mange som drar på dresintur på den unike banen vår. Stadig flere grupper drar på dresintur. Grupper eller firmaer som ønsker å gjøre noe sammen. Er dere en gjeng som vil prøve denne ppopulære opplevelsen er det bare å kontakte oss. Det kan dere gjøre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ved å ringe 97657933.

Vel møtt og god tur. Dere vi ikke angre.

Her er bilder av noen slike grupper som har vært på tur.

 

 

 

 

Dresinsesongen er nå i full gang og det er stor tilstrømning. Mange er det som har fått oppleve den flotte banen vår allerede .

Det er avgang hver dag klokken 12 og klokken 16. Ta med deg sykkelhjelm og en god lykt dersom du har dette tilgjengelig.

Den store tilstrømningen gjør at det til tider kan være fullt og alle dresinene utleid. Derfor er det smart å bestille dresin i forkant.

Dette kan gjøres på vår email; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf 97657933.

Dere er alle velkommen til en unik tur som dere ikke vil anger på.